Bag of Love 2023

We zijn wederom in actie gekomen om moeders met een kind in een residentiële instelling blij te maken met een handtas vol cadeautjes. Anders dan gebruikelijk maar het is gelukt.

Dit is gedaan met de hulp van 2 trouwe clubs die zich erg hebben ingezet voor onze actie!
Zonder de hulp van Innerwheel en Soroptimisten uit Purmerend was het dit jaar niet gelukt. Zo’n 50 tassen wisten zij te maken, mede met nog wat restant tassen en spulletjes van vorig jaar.

Omdat er geen distributie plek meer was, door het beëindigen van mijn winkel Ladies Fortune op Padjedijk in juli jl., leek het mij ook beter even een pas op de plaats te maken en mij te focussen op mijn nieuwe job. Ik ben enorm verrast door de vele appjes en mailtjes, al heb ik nog niet alles kunnen beantwoorden!

Geloof mij ik ben jullie nu al dankbaar voor je deelname van volgend jaar!
2024 wordt een mooie actie!

Ondertussen is er dit jaar op onze locatie in Nijmegen hard gewerkt door ons bestuurslid Marijke. Zij heeft een prachtig Cruisereizen bedrijf in Malden. Via haar netwerk heeft zij de actie opgezet. Daar zijn vrouwen in twee instellingen voorzien van prachtige tassen en waren ze laaiend enthousiast over Bag of Love!

Dus we zijn wel degelijk actief en hopen dat we in 2024 qua groei en organisatie een inhaalslag kunnen realiseren. Dank aan alle vrouwen van Innerwheel en Soroptimisten die zich zo enorm hebben ingespannen en zo onze actie in inze regio dit jaar hebben gered.

Scroll naar boven