Bag of Love 2022

Geweldig geslaagd!
Dankzij al jullie mooie tassen en hulp!

Bij bedanken is er altijs een risico dat je mensen vergeet! Want juist de meest onopvallende en hardst meedenkende en doeners die bljven uit beeld. Voor iedereen geldt DANKJEWEL!

Een iede die aan dit grote kerstcadeau heeft geholpen weet dan dat jouw bijdrage heeft geteld; op welke manier dan ook. Inpaksters, initiatiefnemers op hun werk, de logistiek, het regelen en reageren, het promoten, het opruimen, de tassenmaaksters, koffie en thee verzorgers, de chauffeurs, de regelaars en klussers achter de schermen ….. alles was even belangrijk.

Het ontvangen van 220 tassen vol liefdevolle cadeautjes is de afgelopen kerst en misschien nu nog, een absoluut blij moment voor vele vrouwen geweest!

Dat we daar, van al deze vrouwen, niet veel van zien is misschien jammer, maar ‘t geeft wel aan hoe nodig het is om hen te verbinden met een wereld waar wel overvloed is!. Daarom gaan we in 2023 de 8ste editie van BAG OF LOVE weer fantastisch maken.

Voor nu een prachtig jaar en tot dan als we weer starten! Blijf gezond!

Lieve groet bestuur Bag of Love

Scroll naar boven